Εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση «Παραδοσιακά Ζυμαρικά Τασούλα» στο Βατερό
Στο πλαίσιο των μαθημάτων «Υγιεινή και Ασφάλεια» και «Στοιχεία Συστημάτων Διαχείρισης της Ποιότητας (HACCP)» οι καταρτιζόμενοι του Β΄ εξαμήνου της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής» επισκέφθηκαν την επιχείρηση «Παραδοσιακά ζυμαρικά Τασούλα» που βρίσκεται στο Βατερό Κοζάνης. Η ξενάγηση πραγματοποιήθηκε από τον υπεύθυνο της επιχείρησης κ. Παναγούλια Ναούμ, ο οποίος ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτημα που ανέκυπτε. Μία επιχείρηση που πληροί όλες τις προδιαγραφές περί υγιεινής και ασφάλειας χώρου εργασίας και προσωπικού, έχει αποκτήσει ISO22000:2005, είναι φιλική προς το περιβάλλον και παράγει προϊόντα από πρώτες ύλες τοπικών παραγωγών, με βάση παραδοσιακές συνταγές οι οποίες δεν πρέπει να χαθούν στο χρόνο δεν μπορεί παρά να αποτελέσει ένα σημαντικό «μάθημα» για τους καταρτιζόμενους, οι οποίοι έμειναν κατενθουσιασμένοι. Ευχαριστούμε τόσο τον υπεύθυνο της βιοτεχνίας που ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο αίτημά μας, όσο και τη Δ/ντρια του ΔΙΕΚ Κοζάνης κ. Ρουσιάδου Στέλλα, η οποία είναι πάντα θετική στην πραγματοποίηση εποικοδομητικών εκπαιδευτικών επισκέψεων σε ανάλογους χώρους. Η εκπαιδεύτρια
Σιλιάφη Αναστασία.