Αξιολόγηση Πειραματική Σ.Α.Ε.Κ. Κοζάνης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας των αξιολογήσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσω της σχετικής πλατφόρμας (https://axiologisi-iek.minedu.gov.gr/), από την Παρασκευή 14/06/2024 και ώρα 10:00πμ έως και την 30η Ιουνίου του 2024 (ημέρα Κυριακή και ώρα 23:59). Η είσοδος στην πλατφόρμα πραγματοποιείται με τη χρήση κωδικών Taxisnet.

Οι διαδικασίες αυτές είναι οι παρακάτω:

  • Οι εκπαιδευτές οφείλουν να αξιολογήσουν το έργο των Διευθυντών και Υποδιευθυντών της οικείας Σ.Α.Ε.Κ.
  • Οι καταρτιζόμενοι, οι οποίοι φοιτούν στη Σ.Α.Ε.Κ. δύναται να προβούν στην καταχώριση της αποτίμησης του έργου των Διευθυντών, Υποδιευθυντών και Εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης της Σ.Α.Ε.Κ. του τρέχοντος εξαμήνου.

Υπενθυμίζεται ότι τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια αφού υποβληθούν, δύναται να τροποποιηθούν μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας, οπότε και θα τους αποδοθεί αριθμός πρωτοκόλλου.

Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης του έργου των Διευθυντών, Υποδιευθυντών και εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ., όπως και η διευκόλυνση και προώθηση της διαδικασίας αυτής μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωσή της, από τη θέση του αξιολογητή, του αξιολογούμενου και εν γένει του συμπράττοντος καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε αυτήν, είναι υποχρεωτική και συνιστά υπηρεσιακό καθήκον μείζονος σημασίας, λόγω των επιδιωκόμενων με αυτή σκοπών, για τους Διευθυντές, Υποδιευθυντές και εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ., εξαιρουμένων των καταρτιζόμενων των Σ.Α.Ε.Κ.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των εκπαιδευτών και των καταρτιζομένων καθώς και την ενθάρρυνσή τους προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη κατά το δυνατόν συμμετοχή που διασφαλίζει την αξιοπιστία και τη διαφάνεια των διαδικασιών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Επικοινωνίας της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.&Δ.Β.Μ. στα τηλέφωνα

  • 2103442022
  • 2103442170
  • 2103442315
  • 2103442576

Τεχνική Υποστήριξη: deti-tickets@minedu.gov.gr

 

 

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...