Τυροκομία Δ’ εξάμηνο.

Μέρος των πειραματικών τυροκομήσεων που πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως (zoom) στο τελευταίο εξ. (Δ’) του τμήματος Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας.
Σε συνεννόηση με τους εκπαιδευόμενους (και ομολογουμένως με πολύ ενθουσιασμό), αποφασίσαμε την πραγματοποίηση “παράλληλων διαδικτυακών τυροκομήσεων”. Οι εκπαιδευτές από το εργαστήριο, οι εκπαιδευόμενοι από τον χώρο τους.
Οι φωτο σχετίζονται με την πειραματική παραγωγή των τυριών: Κεφαλοτύρι, Γραβιέρα, Γραβιέρα με πρόσθετα (κόκκους πιπεριού) και Μπάτζο.
Καλή συνέχεια!
Α. Στημονιάρης
Δ. Ναλμπαντίδου
Κ. Κουντουράς
Please follow and like us:
error
fb-share-icon

Ίσως σας ενδιαφέρουν…